Meniu
StiriSM.ro

Descoperă cele mai recente știri din Satu Mare și din întreaga lume pe StiriSM.ro. Informații actualizate despre politică, sport, stil de viață și multe altele. 

      

Politica Cookie *
Meniu
StiriSM.ro

Descoperă cele mai recente știri din Satu Mare și din întreaga lume pe StiriSM.ro. Informații actualizate despre politică, sport, stil de viață și multe altele. 

      

Politica Cookie *
Imagine de profil
StiriSM.ro
30 April , 2024

Expoziție de cai

Sâm, 27 Iul 2024. 09:00 - Sâm, 27 Iul 2024. 11:00
Mădăras, Ardud

Evenimentul este o expoziție dedicată iubitorilor de cai și pasionaților de activități agricole. Vizitatorii vor avea oportunitatea să descopere lumea fascinantă a cailor prin diverse activități și prezentări.

Expoziția va include:

  1. Expoziție de cai: Participanții vor putea admira o varietate de cai, inclusiv exemplare folosite pentru tracțiune simplă și dublă. Aceasta este o ocazie perfectă pentru cei pasionați de echitație sau doar curioși să vadă aceste frumoase animale.

  2. Exponate cu animale mici: Pe lângă cai, expoziția va include și alte animale mici, oferind o experiență diversificată și captivantă pentru vizitatori. Aceste exponate pot include animale domestice sau exotice, oferind o oportunitate de învățare și interacțiune pentru public.

  3. Utilaje agricole: Evenimentul va include și o expoziție de utilaje agricole, unde participanții vor putea vedea cele mai recente tehnologii și echipamente folosite în agricultură. Acest lucru oferă o perspectivă interesantă asupra evoluției tehnologiei agricole și a modului în care aceasta influențează industria.

  4. Tombola: Vizitatorii vor avea șansa de a participa la o tombolă, unde pot câștiga diverse premii interesante. Acest aspect adaugă o notă de entuziasm și anticipare evenimentului.

  5. Show cu cai prezentat de actorul Denis Ștefan: Un moment special al evenimentului va fi prezentarea unui show cu cai, susținut de actorul Denis Ștefan. Acest spectacol adaugă o notă de divertisment și profesionalism, oferind publicului o experiență memorabilă.

În ansamblu, expoziția este un eveniment captivant și educativ, care aduce împreună pasionații de cai, iubitorii de animale și cei interesați de agricultură pentru a se bucura de o zi plină de divertisment și descoperiri noi.

Expoziție de cai
510 aprecieri
0 Comentarii · 0 Distribuiri

Pentru a putea comenta sau a vizualiza comentariile pe StiriSM.ro, este necesar să fii conectat în contul tău personal. Intră în cont.

Publicitate
Loading...